Σχετικά με μας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

κατάλογος

Η ΙΔΕΑ

Η νέα ψηφιακή εποχή έδωσε μεγάλη ώθηση στην αυτοματοποίηση και έκανε πραγματικότητα την 4η βιομηχανική επανάσταση.

Μέσα σε ένα τόσο γρήγορα εξελισσόμενο περιβάλλον η  CONTROLA και οι άνθρωποι που έθεσαν τις βάσεις στην δημιουργία αυτής της ιδέας 40 χρόνια πριν δεν μπορούσαν να μείνουν πίσω στις εξελίξεις.

Στην νέα εποχή της ταχύτaτης  μεταφοράς πληροφοριών και εμπορευμάτων, των εξελιγμένων logistics και της διεθνοποίησης των εταιριών η CONTROLA δεν μπορούσε να μείνει στις παραδοσιακές δομές.

Έπρεπε λοιπόν να περάσει στην νέα αυτή εποχή όπου με την δύναμη καινούργιων συνεργασιών να διακινεί και να υποστηρίζει πρωτοπόρα τεχνολογικά προϊόντα και λύσεις με την μέγιστη ταχύτητα και τις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Η ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ

Δημιουργήθηκαν  βάσεις δεδομένων όπου οι πελάτες μπορούν να αναζητήσουν τα προϊόντα που θέλουν με εύκολο τρόπο, να ζητήσουν προσφορά ή τεχνικές πληροφορίες με mail ή τηλεφωνικά.

ΣΤΟΧΟΣ

Ο στόχος μας είναι να  προσφέρουμε στους πελάτες μας προϊόντα, υπηρεσίες και όρους συνεργασίας πολύ ανταγωνιστικούς. 

Να εργαζόμαστε διαρκώς πάνω σε νέες ιδέες λαμβάνοντας πάντα υπόψιν τις σύγχρονες τάσεις της βιομηχανικής ανάπτυξης.

chemistry6 460

Ανθρώπινο Δυναμικό

Το μεγάλο κεφάλαιο  της CONTROLA είναι το ανθρώπινο δυναμικό της το οποίο με την μεγάλη του εμπειρία στην ανάλυση και διαχείριση τεχνικών θεμάτων έχει την ικανότητα να προσφέρει  τις βέλτιστες λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες και στις δυνατότητες του πελάτη. 

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Προμήθειες επιστημονικού εξοπλισμού

Προμήθειες επιστημονικού εξοπλισμού για την έρευνα και το ποιοτικό έλεγχο σε Πανεπιστήμια, ερευνητικά ιδρύματα και βιομηχανίες.

Έρευνα και ανάπτυξη οργάνων

Έρευνα και ανάπτυξη οργάνων και βιομηχανικών εφαρμογών προηγμένης τεχνολογίας.